fbpx

Proteinberiget knækbrød

Superlækre og sprøde knækbrød med ekstra protein – Perfekte som snacks eller som et godt alternativ til almindeligt brød

Lækkert, proteinberiget knækbrød

25 stk knækbrød

Ingredienser

  • 1,5 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 3,5 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1,5 tsk salt
  • 2 dl vand
  • 1,25 dl rapsolie
  • 50 g Adosan, HøjProtein, SanaCare

Fremgangsmåde

1. Bland vand og olie.

2 . Bland alle de tørre ting (melet undtaget) og rør det i væsken.

3 . Tilsæt melet lidt af gangen, så konsistensen passer. Dejen skal være let fugtig.

4 . Del dejen i to klumper og rul den ud til 2 firkantede plader imellem 2 stykker bagepapir.

5 . Rids knækbrødene i firkanter, før de bliver bagt.

6 . Bag dem i oven ved 180 grader i 20 minutter.

Energiindhold og Energifordeling
Pr. stk. 564 KJ/134 kcal, 5 g protein Energiindhold pr. 100 g 1 5 g protein, 24 g kulhydrat, 26 g fedt E nergiprocent: 16% protein, 25% kulhydrat, 59% fedt