Lækkert, proteinberiget knækbrød
25 stk knækbrød
Ingredienser
- 1,5 dl havregryn
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl græskarkerner
- 3,5 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1,5 tsk salt
- 2 dl vand
- 1,25 dl rapsolie
- 50 g Adozan, HøjProtein, SanaCare
Fremgangsmåde
1. Bland vand og olie.
2 . Bland alle de tørre ting (melet undtaget) og rør det i væsken.
3 . Tilsæt melet lidt af gangen, så konsistensen passer. Dejen skal være let fugtig.
4 . Del dejen i to klumper og rul den ud til 2 firkantede plader imellem 2 stykker bagepapir.
5 . Rids knækbrødene i firkanter, før de bliver bagt.
6 . Bag dem i oven ved 180 grader i 20 minutter.
Energiindhold og Energifordeling
Pr. stk. 564 KJ/134 kcal, 5 g protein Energiindhold pr. 100 g 1 5 g protein, 24 g kulhydrat, 26 g fedt E nergiprocent: 16% protein, 25% kulhydrat, 59% fedt