Opskrift på proteinberiget is
Antal portioner: 10 á 95 g
Det skal du bruge:
- Pasteuriseret æggeblommer 150 g
- Sukker 80 g
- Vanillesukker 10 g
- Adosan Højprotein 100 g
- Mørk chokolade eller 50 g
- Blød nougat (groftrevet) 50 g
- Marzipan (groftrevet) 50 g
- Piskefløde 500 g
Sådan gør du:
Pisk fløden stift og hak chokoladen mellemfin.
Nougat og Marzipan rives groft.
Pisk æggeblommer og sukker, vanillesukker, Adosan til en luftig masse,
Bland chokolade eller nougat og Marzipan i æggemassen
Vend til sidst forsigtigt flødeskummet i.
Anret isen i små skåle eller plastbægre og sæt dem straks på frost.
Tips:
Server isen med en lækker hjemmelavet frugtsauce, som du evt. rører lidt Adosan Transparent eller P-boost i, og du kan også dekorere med et par Adosan Chokolader og lidt frisk frugt.
Hav isene stående i fryseren til når du får lyst til lidt lækkert eller koldt i sommervarmen – eller hav den klar, til når der kommer uanmeldte gæster. De kan sagtens spise proteinberiget is.
Den nemme løsning
Hvis du ikke har energien til at lave proteinberiget is fra bunden, kan du sagtens røre Adosan i en købt is, som du har ladet blive blød. Du kan spise det som softice eller fryse det ned i portioner.