Proteinboller med Adozan
Lækre boller med ekstra protein.
10 Portioner
Det skal du bruge:
- 25 g gær
- 1,25dl vand
- 1,25dl sødmælk
- 1 medium æg
- 1 tsk salt
- 3 tsk sukker
- 100g grahamsmel
- 50g Adozan Højprotein
- 3 spsk rapsolie
- 300g hvedemel
Tilberedning
TRIN 1
Lun væsken og rør gæren ud deri.
TRIN 2
Tilsæt de øvrige ingredienser på nær hvedemelet.
TRIN 3
Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, så dejen får en passende konsistens og ælt den godt igennem.
TRIN 4
Lad derefter dejen hæve i ca. 30 minutter
TRIN 5
Slå dejen ned og form dejen til boller eller brød og lad det hæve yderligere 30 minutter
TRIN 6
Pensel bollerne med æg og drys evt. med sesamfrø
TRIN 7
Bollerne bages ved 175 grader i ca. 20-15 minutter. Dejen også istedet formes til et stort franskbrød. Bag brødet 45 minutter v. 175 grader.
Tip!
I gærdej kan du let tilsætte 5-10 g ekstra protein pr. enhed. Tag din sædvanlige opskrift og tilsæt Adosan Højprotein. Du kan supplere med P-boost i kaffen, hvis du mangler mere protein.
Køb Adozan her
Er du i tvivl om, hvilken Adozan, du skal vælge? Læs vores guide her eller kontakt os.
Adosan
Adosan fås i 5 varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.
P-Boost
P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.
Chokolade
Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.