fbpx

Proteinboller med Adozan

Lækre boller med ekstra protein.

10 Portioner

 

Download opskriften

Det skal du bruge:

  • 25 g gær
  • 1,25dl vand
  • 1,25dl sødmælk
  • 1 medium æg
  • 1 tsk salt
  • 3 tsk sukker
  • 100g grahamsmel
  • 50g Adozan Højprotein
  • 3 spsk rapsolie
  • 300g hvedemel

Tilberedning

TRIN 1

Lun væsken og rør gæren ud deri.

TRIN 2

Tilsæt de øvrige ingredienser på nær hvedemelet.

TRIN 3

Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, så dejen får en passende konsistens og ælt den godt igennem.

TRIN 4

Lad derefter dejen hæve i ca. 30 minutter

 

TRIN 5

Slå dejen ned og form dejen til boller eller brød og lad det hæve yderligere 30 minutter

TRIN 6

Pensel bollerne med æg og drys evt. med sesamfrø

TRIN 7

Bollerne bages ved 175 grader i ca. 20-15 minutter. Dejen også istedet formes til et stort franskbrød. Bag brødet 45 minutter v. 175 grader.

 

Tip!

I gærdej kan du let tilsætte 5-10 g ekstra protein pr. enhed. Tag din sædvanlige opskrift og tilsæt Adosan Højprotein. Du kan supplere med P-boost i kaffen, hvis du mangler mere protein.

Download opskriften

 

Køb Adozan her

Er du i tvivl om, hvilken Adozan, du skal vælge? Læs vores guide her eller kontakt os.

 

Adosan

Adosan fås i 5 varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.

P-Boost

P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.

Chokolade

Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.