Øllebrød med Adosan
Egnet til småtspisende med behov for ekstra meget næring i en lille portion
5 Portioner
Download opskrift 5 portioner – 10 portioner
Det skal du bruge:
- 200 g rugbrød
- 3,5 dl vand
- 1,5 dl mørk hvidtøl
- 40 g sukker
- 15 g brun farin
- 50 g Adosan Højprotein eller 25 g P-boost
Tilbehør
- 1,5 dl piskefløde, 38%
Tilberedning
TRIN 1
Rugbrød sættes i blød i vandet. Gerne natten over.
TRIN 2
Tilsæt hvidtøl, sukker, brun farin og Adosan og kog grøden igennem.
TRIN 3
Server med fløde – evt. flødeskum.
Tip!
Retten er fryseegnet.
Retten kan opbevares i køleskabet op til 5 dage.
Du kan også berige en færdiglavet øllebrød ved blot at blande Adosan i den færdige øllebrød.
Anbefalet mængde: 10 g Adosan til en portion øllebrød.
Køb Adosan i webshoppen
Adozan
Adozan fås i 4 pulver varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.
P-Boost
P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.
Chokolade
Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.