fbpx

Øllebrød med Adosan

Egnet til småtspisende med behov for ekstra meget næring i en lille portion

5 Portioner

Download opskrift 5 portioner – 10 portioner

Det skal du bruge:

  • 200 g rugbrød
  • 3,5 dl vand
  • 1,5 dl mørk hvidtøl
  • 40 g sukker
  • 15 g brun farin
  • 50 g Adosan Højprotein eller 25 g P-boost

Tilbehør

  • 1,5 dl piskefløde, 38%

Tilberedning

TRIN 1

Rugbrød sættes i blød i vandet. Gerne natten over.

TRIN 2

Tilsæt hvidtøl, sukker, brun farin og Adosan og kog grøden igennem.

TRIN 3

Server med fløde – evt. flødeskum.

 

Tip!

Retten er fryseegnet.
Retten kan opbevares i køleskabet op til 5 dage.

Du kan også berige en færdiglavet øllebrød ved blot at blande Adosan i den færdige øllebrød.
Anbefalet mængde: 10 g Adosan til en portion øllebrød.

 

Er du i tvivl om, hvilken Adosan, du skal vælge? Læs vores guide her eller kontakt os.

 

Køb Adosan i webshoppen

Adozan

Adozan fås i 4 pulver varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.

P-Boost

P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.

Chokolade

Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.