fbpx

Godmorgen Fromage

Opskrift på morgenmad til småtspisende

Antal portioner: 10 á 55 gram

Det skal du bruge:

  • 200 g Yoghurt naturel
  • 150 g Creme fraiche 38%
  • 50 g Sukker
  • 5 g Vaniljesukker
  • 100 g frugtpuré
  • 6 g Husblas
  • 70 g Adozan

Sådan gør du

Yoghurt, Creme fraiche, sukker vaniljesukker, frugtpuré og Adozan røres sammen.

Husblassen sættes i blød og smeltes og tilsættes blandingen under omrøring.

Blandingen anrettes ved at fordele fromagen i små skåle eller klare engangsbægre (max. 110 ml.).

Herefter stilles fromagen på køl inden den serveres.

Tips

Godmorgen Fromagen giver en god og energirig start på dagen før morgenmaden evt. sammen med dagens medicin.

Du kan – som på billedet her – pynte med lidt frugt, fx. et par skiver banan.

Retten er fryseegnet, så frys portionerne ned enkeltvis og tag en op om aftenen, og lad den tø op i køleskabet natten over, så er den klar til dig, når du er klar til at tage hul på dagen.

Næringsværdi

Næringsværdien afhænger lidt af, hvilken type Adozan du anvender.

Tallene herunder viser næringsværdien af 100g – dvs. ca. 2 portioner færdig fromage – afhængigt af hvilket Adozan produkt du bruger.