Godmorgen Fromage
Opskrift på morgenmad til småtspisende
Antal portioner: 10 á 55 gram
Det skal du bruge:
- 200 g Yoghurt naturel
- 150 g Creme fraiche 38%
- 50 g Sukker
- 5 g Vaniljesukker
- 100 g frugtpuré
- 6 g Husblas
- 70 g Adozan
Sådan gør du
Yoghurt, Creme fraiche, sukker vaniljesukker, frugtpuré og Adozan røres sammen.
Husblassen sættes i blød og smeltes og tilsættes blandingen under omrøring.
Blandingen anrettes ved at fordele fromagen i små skåle eller klare engangsbægre (max. 110 ml.).
Herefter stilles fromagen på køl inden den serveres.
Tips
Godmorgen Fromagen giver en god og energirig start på dagen før morgenmaden evt. sammen med dagens medicin.
Du kan – som på billedet her – pynte med lidt frugt, fx. et par skiver banan.
Retten er fryseegnet, så frys portionerne ned enkeltvis og tag en op om aftenen, og lad den tø op i køleskabet natten over, så er den klar til dig, når du er klar til at tage hul på dagen.
Næringsværdi
Næringsværdien afhænger lidt af, hvilken type Adozan du anvender.
Tallene herunder viser næringsværdien af 100g – dvs. ca. 2 portioner færdig fromage – afhængigt af hvilket Adozan produkt du bruger.