fbpx

Jordbærgrød med Adosan

Egnet til småtspisende med behov for ekstra meget næring i en lille portion

10 Portioner

Download opskrift

Det skal du bruge:

  • 400 g jordbær
  • 70 g sukker
  • 1,5 dl sød blandet saft, koncentreret
  • 2 dl vand
  • 100 ml P-boost

Jævning

  • 50 g kartoffelmel
  • 70 g vand

Til servering

  • 1 liter piskefløde/1 dl pr. portion.

Tilberedning

TRIN 1

Bærene koges med sukker, saft og vand.

TRIN 2

Adosan P-boost tilsættes.

TRIN 3

Vand og kartoffelmel til jævning røres sammen.

TRIN 4

Grøden tages af varmen og jævningen tilsættes under omrøring til grøden har den ønskede konsistens.

Tip!

Adosan Højprotein eller Adosan Transparent kan erstatte Adosan P-boost. Ved brug af pulver er det en fordel, at blande pulveret ud i vandet og derefter blande med bær og sukker.

 

Er du i tvivl om, hvilken Adosan, du skal vælge? Læs vores guide her eller kontakt os.

 

Køb Adosan i webshoppen

Adozan

Adozan fås i 4 pulver varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.

P-Boost

P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.

Chokolade

Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.