Jordbærgrød med Adosan
Egnet til småtspisende med behov for ekstra meget næring i en lille portion
10 Portioner
Det skal du bruge:
- 400 g jordbær
- 70 g sukker
- 1,5 dl sød blandet saft, koncentreret
- 2 dl vand
- 100 ml P-boost
Jævning
- 50 g kartoffelmel
- 70 g vand
Til servering
- 1 liter piskefløde/1 dl pr. portion.
Tilberedning
TRIN 1
Bærene koges med sukker, saft og vand.
TRIN 2
Adosan P-boost tilsættes.
TRIN 3
Vand og kartoffelmel til jævning røres sammen.
TRIN 4
Grøden tages af varmen og jævningen tilsættes under omrøring til grøden har den ønskede konsistens.
Tip!
Adosan Højprotein eller Adosan Transparent kan erstatte Adosan P-boost. Ved brug af pulver er det en fordel, at blande pulveret ud i vandet og derefter blande med bær og sukker.
Køb Adosan i webshoppen
Adozan
Adozan fås i 4 pulver varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.
P-Boost
P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.
Chokolade
Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.