Om Adosan

Hos Adosan ønsker vi at yde værdifuld hjælp til småtspisende.

Kroppen har brug for god næring for at fungere bedst muligt, og det kan være svært, hvis appetitten ikke rækker.

Hjælp til småtspisende – er det nødvendigt?

I en tid, hvor vi taler om en fedmeepidemi, og medierne bugner med hjælp til vægttab, ønsker vi at sætte den nødvendige fokus på og bidrage med hjælp til småtspisende.

Det gør vi dels ved at sælge vores unikke produkt, Adosan, men også ved at sætte fokus på problemstillingerne omkring det, at appetitten ikke rækker til at dække kroppens behov.

Vores målgruppe er typisk ældre, der har mistet appetitten med alderen, cancerpatienter, personer der har fået foretaget en gastric bypass eller mennesker der har forskellige lidelser, der gør at de ikke kan indtage den nødvendige næring.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vil du købe Adosan?
Du kan købe Adosan i vores webshop, på Apoteker rundt om i landet eller hos vores forhandlere. Er du i tvivl om, hvilken type Adosan du skal vælge, så læs mere her.

Vil du vide mere om vores produkter?
Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse vores artikler eller se i vores FAQ, og se, hvad vi svarer på typiske spørgsmål.

Opskrifter på kost til småtspisende?
Adosan anvendes på en lang række plejehjem og sygehuse landet over, og vi har i samarbejde med diætister og køkkenerne hos vores kunder, udgivet en række små kogebøger med opskrifter til småtspisende. Du kan også finder flere opskrifter blandt vores artikler.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål eller bare følge med, ovre på vores Facebookside.