fbpx

Professionelle

Adozan bruges i køkkenerne på danske sygehuse og i plejesektoren, hvor mennesker ikke blot har brug for næringsberigelse, men for god mad, der smager lige som det skal.

Når kroppen har brug for mere end appetitten rækker til.

Adozan er et smagsneutralt næringsmiddel, rigt på energi og proteiner, og som indeholder alle de essentielle aminosyrer i en optimeret fordeling.

Adozan er udviklet specielt til personer, der har behov for ekstra energi og protein, eller personer der er småtspisende og derfor spiser for lidt til, at næringsbehovet bliver dækket med kosten.

Adozan kan tilsættes favoritretterne uden at smag og konsistens ændres. Det gør Adozan unikt.

Fokus på god kvalitet og funktionalitet

Adozan skal være nemt at anvende – ikke blot i køkkenet.
Den flydende P-Boost kan udleveres til beboere og patienter, og kan tilsættes direkte i fx drikkevarer i dagens løb, for et optimalt proteinindtag.

Z

Smagsneutralt

Maden smager, som god mad skal smage. 

Z

Aminosyrer

Alle 7 varianter indeholder de essentielle aminosyrer kroppen har brug for.

Z

Farveløst

Pulveret kan opløses i vand uden at det tager farve.

Z

Glutenfri

Adozan er glutenfri, laktosefattig og uden kunstig smag.

Hvad siger kunderne?

Vi er her for Jer

Her på siden finder du datablade for alle vores produkter, vores brochure, der også indeholder opskrifter, samt en lang række opskrifter, udviklet af vores diætister til anvendelse i storkøkkener på sygehuse og plejehjem. 
Er der noget I mangler, eller har I spørgsmål til produkterne og deres anvendelse, så tag kontakt til os med det samme, så vi kan hjælpe Jer. 

8 + 15 =