Flødeis med Adosan
Lækker is der er rig på protein og fedt
16 Portioner
Det skal du bruge:
- 6 æggeblommer
- 85 g sukker
- 100 g Adosan HøjProtein
- 5 dl piskefløde
- 300 g frugtpuré f.eks. hindbær, jordbær eller mango
- 85 g sukker
Tilberedning
TRIN 1
Pisk æggeblommer og den første portion sukker godt sammen med Adosan.
Den anden portion sukker røres sammen med frugtpuré til sukkeret er smeltet.
Rør de 2 portioner sammen.
TRIN 2
Pisk fløden til skum og vend den i.
Hæld på portionsforme og sæt på frost til den er helt indfrosset.
TRIN 3
Tag isen op 10 minutter før servering.
Tip!
Adosan piskes her op i æggeblommer sammen med sukkeret.
Alternativt kan Adosan piskes op i flødeskummet.
Disse to metoder egner sig i mange desserter og gør Adosan nem at arbejde ind i de eksisterende opskrifter.
Køb Adosan i webshoppen
Adozan
Adozan fås i 4 pulver varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.
P-Boost
P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.
Chokolade
Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.