fbpx

Flødeis med Adosan

Lækker is der er rig på protein og fedt

16 Portioner

 

Download opskriften

Det skal du bruge:

  • 6 æggeblommer
  • 85 g sukker
  • 100 g Adosan HøjProtein
  • 5 dl piskefløde
  • 300 g frugtpuré f.eks. hindbær, jordbær eller mango
  • 85 g sukker

Tilberedning

TRIN 1

Pisk æggeblommer og den første portion sukker godt sammen med Adosan.
Den anden portion sukker røres sammen med frugtpuré til sukkeret er smeltet.
Rør de 2 portioner sammen.

TRIN 2

Pisk fløden til skum og vend den i.
Hæld på portionsforme og sæt på frost til den er helt indfrosset.

TRIN 3

Tag isen op 10 minutter før servering.

 

Tip!

Adosan piskes her op i æggeblommer sammen med sukkeret.
Alternativt kan Adosan piskes op i flødeskummet.

Disse to metoder egner sig i mange desserter og gør Adosan nem at arbejde ind i de eksisterende opskrifter.

Download opskriften

 

 

Er du i tvivl om, hvilken Adosan, du skal vælge? Læs vores guide her eller kontakt os.

 

Køb Adosan i webshoppen

Adozan

Adozan fås i 4 pulver varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.

P-Boost

P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.

Chokolade

Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.