fbpx

Boller med Adosan

Perfekte til morgenmad, til frokost, til kaffen eller til suppen.

10 boller

 

Download opskriften

Det skal du bruge:

  • 25 g gær
  • 1,25 dl vand
  • 1,25 dl sødmælk
  • 1 g salt
  • 3 g sukker
  • 100 g grahamsmel
  • 200 g hvedemel
  • 50 g Adosan, HøjProtein, SanaCare
  • 3 spsk rapsolie

Tilberedning

TRIN 1

Lun væsken og rør gæren ud deri.

TRIN 2

Tilsæt de øvrige ingredienser på nær hvedemelet

TRIN 3

Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, så dejen får en passende konsistens og ælt den godt igennem

Trin 4

Lad derefter dejen hæve i ca. 30 minutter

Trin 5

Slå dejen ned og form dejen til boller eller brød og lad det hæve yderligere 30 minutter

Trin 6

Bollerne bages ved 175 grader i ca. 20-15 minutter (som brød bages dejen lidt længere)

Tip!

I gærdej kan du let tilsætte 5-10 g ekstra protein pr. enhed. Tag din sædvanlige opskrift og tilsæt Adosan Højprotein.

Download opskriften

 

Køb Adosan her

 Er du i tvivl om, hvilken Adosan, du skal vælge? Læs vores guide her eller kontakt os

 

Adosan

Adosan fås i 5 varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.

P-Boost

P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.

Chokolade

Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.