Boller med Adosan
Perfekte til morgenmad, til frokost, til kaffen eller til suppen.
10 boller
Det skal du bruge:
- 25 g gær
- 1,25 dl vand
- 1,25 dl sødmælk
- 1 g salt
- 3 g sukker
- 100 g grahamsmel
- 200 g hvedemel
- 50 g Adosan, HøjProtein, SanaCare
- 3 spsk rapsolie
Tilberedning
TRIN 1
Lun væsken og rør gæren ud deri.
TRIN 2
Tilsæt de øvrige ingredienser på nær hvedemelet
TRIN 3
Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, så dejen får en passende konsistens og ælt den godt igennem
Trin 4
Lad derefter dejen hæve i ca. 30 minutter
Trin 5
Slå dejen ned og form dejen til boller eller brød og lad det hæve yderligere 30 minutter
Trin 6
Bollerne bages ved 175 grader i ca. 20-15 minutter (som brød bages dejen lidt længere)
Tip!
I gærdej kan du let tilsætte 5-10 g ekstra protein pr. enhed. Tag din sædvanlige opskrift og tilsæt Adosan Højprotein.
Køb Adosan her
Er du i tvivl om, hvilken Adosan, du skal vælge? Læs vores guide her eller kontakt os.
Adosan
Adosan fås i 5 varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.
P-Boost
P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.
Chokolade
Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.