Sprængt oksebryst
Denne opskrift er en af flere opskrifter til dysfagi, og denne er udviklet Ernæringsenheden Herlev og Gentofte Hospital
Antal portioner
10
Fryseegnet
ja
Energi pr. portion
787 Kj/187 kcal
protein pr portion
18 g
Kulhydrat pr portion
1,5 g
Fedt pr portion
12 g
Om opskriften
Pålægget lægges på gratin brød. Find opskrift her.
Smørrebrøddet pyntes med peberrodscreme, syltede rødløg og karseperler.
Der er et svind i opskriften på ca. 20% pga. rester i robot cook og sprøjtepose.
Ingredienser
- 12g gelatine
- 40g Adosan, højprotein, Sanacare
- 600 g oksekød, sprængt, 14% fedt
- 300 g sødmælk
- 30 g smør, saltet
- Rødbede syltelage – sigtet
- Tarm, knust
Fremgangsmåde
Trin 1
Læg husblas i blød i koldt vand
Trin 2
Kør kød, proteinpulver, smør og sødmælk på robot cook, til en glat, ensartet masse. Indstil temeraturen til 80 grader
Trin 3
Tilsæt efter behov en smule rødbedelage for at få massen mere dyb rød
Trin 4
Smelt det opblødte husblas og tilsæt det i den blendede masse
trin 5
Smør en lille silikoneform, hæld lidt af massen heri til test og stil på blæstkøl. Hvis konsistensn godkendes, clipses den ene ende af kunsttarm, og hæld masen heri
trin 6
Hæld masen heri, og clips ti den anden ende af kunsttarmen, således at formen bliver helt flad oval. Stil på blæstkøl til massen har sat sig
Opskrifter til dysfagi

citronfromage til småtspisende
Desserter er nemme at berige.
Gratin smørrebrød – kost til dysfagi
Gratin Smørrebrød Denne opskrift er en af flere opskrifter til dysfagi, og denne er udviklet Ernæringsenheden Herlev og Gentofte Hospital Antal portioner 40 Fryseegnet ja Energi pr. portion 214 Kj/51 kcal protein pr portion 3 g Kulhydrat pr portion 8 g Fedt pr portion...
Vi er her for Jer
Skal du arbejde med Adosan professionelt, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os hvis du har brug for yderligere materiale eller oplysninger. Her kan du downloade:
Datablade Brochure Opskrifter
Kontakt vores diætist
Vores diætist, Malene Iskov, står til jeres rådighed med vejledning om anvendelse.
Kontakt Malene direkte i beskedfunktionen eller på tlf. 5819 2200
