Citronfromage med Adozan
Citronfromage som i gamle dage – med ekstra protein og energi
10 Portioner
Det skal du bruge:
- 5 blade husblas, tør (8,5 g)
- 1,5 dl piskefløde, fløde 38%
- 90 g sukker
- 90 g æggeblommer, pasteuriserede
- 130 g æggehvider, pasteuriserede
- 50 g Adozan, Kold/Varm, SanaCare
- 70 g citronsaft, friskpresset
Tilberedning
TRIN 1
Husblas skilles ad, sættes i blød i koldt vand i mindst 10 min
TRIN 2
Fløde piskes til flødeskum
TRIN 3
Æggeblommer og sukker piskes skummende
TRIN 4
Adozan tilsættes og der piskes i 5 minutter
TRIN 5
Æggehvide piskes stive
TRIN 6
Husblas smeltes over vandbad, citronsaft tilsættes den smeltede husblas under omrøring
TRIN 7
Når husblas og citronsaft er lunken sies den i æggemassen
TRIN 8
Flødeskum vendes i og til sidst vendes forsigtigt de stiftpiskede hvider i
TRIN 9
Fromagen smages til
TRIN 10
Fromagen udportioneres og sættes på køl
TRIN 11
Lige før servering pyntes med flødeskum
Tip!
Smag fromagen til med citronsaft, og den kan fint pyntes med friske bær og chokolade.
Fromagen kan stå i køleskabet i op til 5 dage.
Køb Adosan her
Er du i tvivl om, hvilken Adosan, du skal vælge? Læs vores guide her eller kontakt os.
Adosan
Adosan fås i 5 varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.
P-Boost
P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.
Chokolade
Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.