fbpx

Citronfromage med Adozan

Citronfromage som i gamle dage – med ekstra protein og energi

10 Portioner

 Download opskrift

Det skal du bruge:

  • 5 blade husblas, tør (8,5 g)
  • 1,5 dl piskefløde, fløde 38%
  • 90 g sukker
  • 90 g æggeblommer, pasteuriserede
  • 130 g æggehvider, pasteuriserede
  • 50 g Adozan, Kold/Varm, SanaCare
  • 70 g citronsaft, friskpresset

Tilberedning

TRIN 1

Husblas skilles ad, sættes i blød i koldt vand i mindst 10 min

TRIN 2

Fløde piskes til flødeskum

TRIN 3

Æggeblommer og sukker piskes skummende

TRIN 4

Adozan tilsættes og der piskes i 5 minutter

TRIN 5

Æggehvide piskes stive

TRIN 6

Husblas smeltes over vandbad, citronsaft tilsættes den smeltede husblas  under omrøring

TRIN 7

Når husblas og citronsaft er lunken sies den i æggemassen

TRIN 8

Flødeskum vendes i og til sidst vendes forsigtigt de stiftpiskede hvider i

TRIN 9

Fromagen smages til

TRIN 10

Fromagen udportioneres og sættes på køl

TRIN 11

Lige før servering pyntes med flødeskum

 

Tip!

Smag fromagen til med citronsaft, og den kan fint pyntes med friske bær og chokolade.

Fromagen kan stå i køleskabet i op til 5 dage.

Download opskriften

 

Køb Adosan her

 Er du i tvivl om, hvilken Adosan, du skal vælge? Læs vores guide her eller kontakt os

 

Adosan

Adosan fås i 5 varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.

P-Boost

P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.

Chokolade

Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.