Chokolademousse til småtspisende
En skøn dessert eller mellemmåltid
6 Portioner
Det skal du bruge:
- 90 g chokolade, mørk
- 40 g adosan, HøjProtein, SanaCare
- 2 dl piskefløde, fløde 38%
- 4 stk æggeblommer, pasteuriserede
- 3 spsk sukker
- 1 spsk appelsinjuice, friskpresset
Tilberedning
TRIN 1
2 dl fløde tilsættes Adosan og piskes til flødeskum
TRIN 2
Smelt chokoladen over vandbad
TRIN 3
Pisk æggeblommer med sukker og tilsæt chokoladen under omrøring
TRIN 4
Når chokolademoussen er kølet til ca 25 grader, vendes flødeskummen forsigtigt i.
TRIN 5
Hæld chokolademoussen i portionsglas eller i en stor skål og sæt moussen på køl i mindst 1 time
TRIN 6
Pynt med flødeskum og evt chokoladespåner
Tip!
Andre Adosan varianter som f.eks. Adosan Valle eller Adosan Kold/varm kan benyttes, hvis næringsindhold ønskes anderledes
Køb Adosan her
Er du i tvivl om, hvilken Adosan, du skal vælge? Læs vores guide her eller kontakt os.
Adosan
Adosan fås i 5 varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.
P-Boost
P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.
Chokolade
Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.