fbpx

Chokolademousse til småtspisende

En skøn dessert eller mellemmåltid

6 Portioner

 

Download opskriften

Det skal du bruge:

  • 90 g chokolade, mørk
  • 40 g adosan, HøjProtein, SanaCare
  • 2 dl piskefløde, fløde 38%
  • 4 stk æggeblommer, pasteuriserede
  • 3 spsk sukker
  • 1 spsk appelsinjuice, friskpresset

Tilberedning

TRIN 1

2 dl fløde tilsættes Adosan og piskes til flødeskum

TRIN 2

 Smelt chokoladen over vandbad

TRIN 3

Pisk æggeblommer med sukker og tilsæt chokoladen under omrøring

TRIN 4

Når chokolademoussen er kølet til ca 25 grader, vendes flødeskummen forsigtigt i.

TRIN 5

Hæld chokolademoussen i portionsglas eller i en stor skål og sæt moussen på køl i mindst 1 time

TRIN 6

Pynt med flødeskum og evt chokoladespåner

Tip!

Andre Adosan varianter som f.eks. Adosan Valle eller Adosan Kold/varm kan benyttes, hvis næringsindhold ønskes anderledes

Download opskriften

 

Køb Adosan her

 Er du i tvivl om, hvilken Adosan, du skal vælge? Læs vores guide her eller kontakt os

 

Adosan

Adosan fås i 5 varianter. Pulveret kan anvendes i bagning, madlavning og røres i direkte i mad og drikkelse.

P-Boost

P-Boost er et flydende proteinkoncentrat, lige til at komme i kaffen, saften eller i flydende fødevarer.

Chokolade

Lækker proteinberiget chokolade, fyldt med pebermyntecreme, perfekt som snack eller en lille dessert.