Tunmousse, fed og proteinrig

Tunmousse, fed og proteinrig

Tunmousse

Ingredienser

200 g Philadelphia Løg og urter (eller anden smagsvariant efter ønske)

1 dl cremefraiche, 38%

1 tsk citronsaft, friskpresset

200 g tun i vand, konserves

Salt og peber

30 g adozan Protein+

 

Fremgangsmåde

1. Bland Philadelphia med creme fraiche og rør Adozan ud heri.

 

2. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber

 

Tips

Denne tunmousse kan laves i mange smagsvarianter. Udskift smøreosten med den smag, du ønsker. Udskift tunen med laks eller kogt kylling afhængig af, hvilken konsistens, du kan klare.

 

 

Næringsindhold med Adozan:

Pr. portion Pr. 100 gram Energiprocent
Energi 280 kcal 207 kcal
Protein 23 g 17 g 37 E%
Kulhydrat 3 g 2 g 5 E%
Fedt 20 g 15 g 62 E%

 

 

 

Næringsindhold uden Adozan:

Pr. portion Pr. 100 gram Energiprocent
Energi 250 kcal 196 kcal
Protein 15 g 12 g 24 E%
Kulhydrat 3 g 2 g 5 E%
Fedt 20 g 15 g 69 E%