Sådan bruger du Adozan

Sådan bruger du Adozan

Adozan røres ud i mad og drikke under tilberedning, eller når retten er færdig. Det bliver ikke lettere...

Er det et bæger yoghurt, rører du blot Adozan ud i yoghurten.
Pulveret kan hverken ses eller smages, og konsistensen ændrer sig ikke.
Hvis du kan spise almindelig mad, men kun i helt små portioner, rører du ganske enkelt Adozan ud i de flydende  retter, fx i sovsen.

Har du en dag, hvor det eneste du kan klare, er et glas saft og en kop kaffe, så kan du også røre Adozan ud i saft og kaffe. Det opløses nemt og kan ikke smages.
10 g Adozan udrøres i mindst 125 ml væske for at opnå et smagsneutralt produkt.

De fleste Adozan varianter tåler kogning. Kun Adozan Protein+ er varmefølsom, når temperaturen kommer over 75 grader.

Sådan bruger du Adozan

Adozan Protein+ adskiller sig lidt fra de øvrige varianter

Adozan Protein+ kan anvendes i både varme samt kolde retter og tåler opvarmning til max. 75°C.
Adozan Protein+ er et levnedsmiddel lavet af naturlige råvarer og kan derfor reagere forskelligt i mad og drikke. Opløsning i vand vil dog altid ske nemt og uden problemer. 

Vi har et par gode råd, som kan hjælpe dig godt på vej.

Tilsætning af Adozan Protein+ i varme drikke…

  • Skænk din varme drik i en kop
  • Lad drikken afkøle et øjeblik
  • Tilsæt Adozan Protein+ ved drikketemperatur (max. 75°C)

Brug af Adozan Protein+ i madlavning…

Varm langsomt op under omrøring, når du tilsætter Adozan Protein+ i varme retter og stop opvarmningen ved max. 75°C.

Hvis Adozan Protein+ ikke opløses let, når du tilsætter det direkte i den færdige drik, så prøv at opløse pulveret i vand og tilsæt derefter saft/juice.

I bagværk kan Adozan blandes med de tørre ingredienser og bages efter opskriften.

Hvis du har behov for et produkt, der kan koges, anbefaler vi Adozan Protein+Hot

Rør blot Adozan i dine foretrukne retter...

Hvis du kan spise almindelig mad, men kun i helt små portioner, rører du ganske enkelt Adozan ud i de flydende  retter, fx i koldskål, yoghurt, sovs, grød eller i kaffe. Nemmere bliver det ikke!

 

Dosering

Vejledende dosering for at opnå smagsneutral berigelse med Adozan:
10 g pulver i min. 125 ml mad eller drikke
15 ml P-boost til min. 150 ml mad eller drikke
Adozan kan bruges i højere dosering, men bismag kan i så fald forekomme.
Adozan indeholder ingen vitaminer og mineraler, der kan overdoseres, og derfor er vægtøgning den eneste bivirkning, der kan forekomme ved højt indtag.
Er du meget småtspisende, så kan det have gavnlig effekt at berige alle dagens måltider med ekstra næring.

Mål og vægt

1 brev Adozan indeholder 10 g pulver
1 måleske indeholder 10 g pulver. Måleske findes i alle 1 kg varianter og i 3 kg Protein+
1 stk. chokolade vejer 9 g. En æske chokolade indeholder 250 g - 28 stk.

Næringsindhold

Adozan Protein+, 10 g/1 brev/1 måleske giver: 168 KJ/40 kcal, 10 g protein, 0 g fedt, 0,1 g kulhydrat
Adozan Kilo+, 10 g/1 brev/1 måleske giver: 265 KJ/63 kcal, 1,4 g protein, 5 g fedt, 4 g kulhydrat
Adozan Transparent+, 10 g/1 brev/1 måleske giver: 168 KJ/40 kcal, 4 g protein, 0 g fedt, 6 g kulhydrat
Adozan Vital+, 10 g/1 brev/1 måleske giver: 200 KJ/48 kcal, 5,2 g protein, 1,5 g fedt, 2,8 g kulhydrat, 1 g kostfibre
Adozan Chokolade+, 1 stk/9 g giver: 172 KJ/41 kcal, 3 g protein, 1,5 g fedt, 4 g kulhydrat
Adozan P-boost, 50 ml/1 flaske giver: 468 KJ/111 kcal, 28 g protein, 0 g fedt, 0 g kulhydrat
Adozan Protein+Hot, 10 g pr. måleske giver: 168 KJ/40 kcal, 10 g protein, 0 g fedt, 0,1 g kulhydrat (obs. kun 3 kg spande)

Adozan er et næringsmiddel, der kan anvendes til proteinberigelse eller til at øge kalorieindholdet eller begge dele på én gang.

Ring til os på tlf. 5819 2200, send en mail på info@sanacare.dk eller stil dit spørgsmål på vores Facebookside.