fbpx

sådan bruger du adosan

Målet er, at det skal være nemt og praktisk for alle, uden at du skal gå på kompromis med smagen eller den mad du indtager. 

Du skal spise dét, du har lyst til, og blot tilsætte Adosan.

Hvad kan appetitten klare i dag?

Er det et bæger yoghurt, rører du blot Adosan ud i yoghurten. Pulveret kan hverken ses eller smages, og konsistensen ændrer sig ikke.

Hvis du kan spise almindelig mad, men kun i helt små portioner, rører du ganske enkelt Adosan ud i de flydende  retter, fx i sovsen.

Har du en dag, hvor det eneste du kan klare, er et glas saft, så kan du også røre Adosan ud i saften. Det opløses nemt, og kan hverken ses, føles eller smages.  

Forslag til anvendelse

Afhængigt af, hvilken variant du bruger, er der små forskelle i forhold til hvordan du bruger produkterne. Vi er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Z

Bag det i brød og kager

Adosan kan uden problemer bages i de fleste typer bagværk. Find evt. forslag under opskrifter.

Z

I varme retter

Adosan røres i maden under tilberedningen – eller lige før servering, hvis der fx kun skal Adosan i én portion.

Z

Snacks

Lav små snacks og ha’ stående i køleskabet. Små fromager, yoghurter og lignende.

Z

I drikkevarer

Hæld Adosan P-Boost i drikke, hvis du har brug for ekstra proteiner, selvom du ikke har lyst til mad. Dråberne kan hældes i saft, kaffe, smoothies o.l.

Lav smoothies og få ekstra vitaminer

Adosan er ikke tilsat vitaminer.

Det skyldes at ikke alle skal have samme næringstilskud, hvorimod der findes en overgrænse for mængden af vitamin og mineraler.

Med en stavblender er det nemt at lave sunde smoothies med masser af vitaminer, men du kan også nemt røre Adosan ud i en færdig smoothie fra køledisken hos købmanden.

Spændende opskrifter, udviklet af vores diætist