Proteinberigede opskrifter

Opskrift på proteinboller

Opskriften på disse proteinboller er udviklet af vores diætist Malene Iskov. Bollerne er perfekte til dig, der er på en diæt, hvor du skal have ekstra protein i den næring du indtager, eksempelvis hvis du skal tabe vægt eller har gennemgået en gastric bypass. Bollerne kan fryses.
Har du brug for boller, der er rig på både protein og fedt, kan du se vores opskrifter til småtspisende her. 

Antal portioner

10

Fryseegnet

ja

Om opskriften

I gærdej kan du let tilsætte 5-10 g
ekstra protein pr. enhed. Tag din
sædvanlige opskrift og tilsæt
Adosan Højprotein. Du kan supplere
med P-boost i kaffen, hvis du
mangler mere protein.

 

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 1,25dl vand
  • 1,25dl sødmælk
  • 1 medium æg
  • 1 tsk salt
  • 3 tsk sukker
  • 100g grahamsmel
  • 50g Adosan Højprotein
  • 3 spsk rapsolie
  • 300g hvedemel

Fremgangsmåde

Trin 1

 Lun væsken og rør gæren ud deri.

Trin 2

Tilsæt de øvrige ingredienser på nær hvedemelet.

Trin 3

Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, så dejen får en passende konsistens og ælt den godt igennem.

Trin 4

Lad derefter dejen hæve i ca. 30 minutter

trin 5

Slå dejen ned og form dejen til boller eller brød og lad det hæve yderligere 30 minutter

trin 6

Pensel bollerne med æg og drys evt. med sesamfrø

trin 7

Bollerne bages ved 175 grader i ca. 20-15 minutter. Dejen også istedet formes til et stort franskbrød. Bag brødet 45 minutter v. 175 grader.

Proteinberigede opskrifter

Protein havregrød

Protein havregrød

Denne proteinhavregrød er beriget med Adosanpulver og dermed perfekt til dig, der skal indtage ekstra protein. Det kan være hvis du skal tabe dig, har fået en gastric bypass eller er på en højprotein diæt.

Vi er her for Jer

Skal du arbejde med Adosan professionelt, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os hvis du har brug for yderligere materiale eller oplysninger. Her kan du downloade:

 

Datablade          Brochure          Opskrifter          

Kontakt vores diætist

Vores diætist, Malene Iskov, står til jeres rådighed med vejledning om anvendelse.
Kontakt Malene direkte i beskedfunktionen eller på tlf. 5819 2200

1 + 5 =