citronfromage

Luftig, lækker og frisk – præcis som en citronfromage skal være. Opskriften er beriget med Adosan og er en af vores mange opskrifter til småtspisende.

Antal portioner

10

Fryseegnet

ja

Energi pr. portion

830 Kj/198 kcal

protein pr portion

7g

Kulhydrat pr portion

12 g

Fedt pr portion

14 g

Om opskriften

Smag fromagen til med citronsaft, og den kan fint pyntes med friske bær og chokolade.

Fromagen kan stå i køleskabet i op til 5 dage.

 

Ingredienser

  • 5 blade husblas, tør (8,5 g)
  • 1,5 dl piskefløde, fløde 38%
  • 90 g sukker
  • 90 g æggeblommer, pasteuriserede
  • 130 g æggehvider, pasteuriserede
  • 50 g Adosan, Kold/Varm, SanaCare
  • 70 g citronsaft, friskpresset

Fremgangsmåde

Trin 1

Husblas skilles ad, sættes i blød i koldt vand i mindst 10 min

Trin 2

Fløde piskes til flødeskum

Trin 3

Æggeblommer og sukker piskes skummende

Trin 4

 Adosan tilsættes og der piskes i 5 minutter

Trin 5

Æggehvide piskes stive

trin 6

Husblas smeltes over vandbad, citronsaft tilsættes den smeltede husblas  under omrøring

trin 7

Når husblas og citronsaft er lunken sies den i æggemassen

trin 8

Flødeskum vendes i og til sidst vendes forsigtigt de stiftpiskede hvider i

trin 9

Fromagen smages til

trin 10

Fromagen udportioneres og sættes på køl

trin 9

Lige før servering pyntes med flødeskum

Opskrifter til småtspisende

Vi er her for Jer

Skal du arbejde med Adosan professionelt, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os hvis du har brug for yderligere materiale eller oplysninger. Her kan du downloade:

 

Datablade          Brochure          Opskrifter          

Kontakt vores diætist

Vores diætist, Malene Iskov, står til jeres rådighed med vejledning om anvendelse.
Kontakt Malene direkte i beskedfunktionen eller på tlf. 5819 2200

4 + 1 =