Protein- og energiberiget

chokolademousse

Chokolademousse som den skal smage: Af chokolade. En lækker mundfuld, der er beriget med Adosan, og som derfor er en særdeles velegnet opskrift til småtspisende, til de dage, hvor appetitten skal fristes.

Antal portioner

6

Fryseegnet

ja

Energi pr. portion

1490 Kj/355 kcal

protein pr portion

11g

Kulhydrat pr portion

13 g

Fedt pr portion

29 g

Om opskriften

Andre Adosan varianter som f.eks. Adosan Valle eller Adosan Kold/varm kan benyttes, hvis næringsindhold ønskes anderledes

 

Ingredienser

  • 90 g chokolade, mørk
  • 40 g adosan, HøjProtein, SanaCare
  • 2 dl piskefløde, fløde 38%
  • 4 stk æggeblommer, pasteuriserede
  • 3 spsk sukker
  • 1 spsk appelsinjuice, friskpresset

Fremgangsmåde

Trin 1

2 dl fløde tilsættes Adosan og piskes til flødeskum

Trin 2

 Smelt chokoladen over vandbad

Trin 3

Pisk æggeblommer med sukker og tilsæt chokoladen under omrøring

Trin 4

Når chokolademoussen er kølet til ca 25 grader, vendes flødeskummen forsigtigt i.

trin 5

Hæld chokolademoussen i portionsglas eller i en stor skål og sæt moussen på køl i mindst 1 time

trin 6

Pynt med flødeskum og evt chokoladespåner

Opskrifter til småtspisende

Vi er her for Jer

Skal du arbejde med Adosan professionelt, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os hvis du har brug for yderligere materiale eller oplysninger. Her kan du downloade:

 

Datablade          Brochure          Opskrifter          

Kontakt vores diætist

Vores diætist, Malene Iskov, står til jeres rådighed med vejledning om anvendelse.
Kontakt Malene direkte i beskedfunktionen eller på tlf. 5819 2200

8 + 3 =