chokoladekage

Lækker chokoladekage der også kan bages som muffins. Perfekt som snack, dessert eller lækkert til eftermiddagskaffen, og kan sagtens serveres for gæster også, selvom opskriften er beriget med Adosan.

Antal portioner

20

Fryseegnet

ja

Energi pr. portion

818 Kj/195 kcal

protein pr portion

6 g

Kulhydrat pr portion

27 g

Fedt pr portion

7 g

Om opskriften

Adosan piskes med æg, fedtstof og sukker i piskede og rørte kagedeje.

 

 Server kagerne som de er eller pynt med glasur eller piskefløde

 

Ingredienser

  • 125 g bagemargarine
  • 300 g sukker
  • 3 medium æg
  • 60 g Adosan højprotein, Sanacare, 6 måleskeer
  • 50g kakao, Coop
  • 300 g hvedemel
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2,5 dl A38

Fremgangsmåde

Trin 1

Margarine, æg, sukker og Adosan piskes godt

Trin 2

Bland de tørre ingredienser i en skål

Trin 3

A38 blandes i æggemassen

Trin 4

Vend de tørre ingredienser i dejen

trin 5

Hæld dejen i 20 store muffinsforme eller 2 tærteforme

trin 6

Bag ved 175 grader i 20 minutter ved muffins og 40 minutter ved tærter

Opskrifter til småtspisende

Vi er her for Jer

Skal du arbejde med Adosan professionelt, er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os hvis du har brug for yderligere materiale eller oplysninger. Her kan du downloade:

 

Datablade          Brochure          Opskrifter          

Kontakt vores diætist

Vores diætist, Malene Iskov, står til jeres rådighed med vejledning om anvendelse.
Kontakt Malene direkte i beskedfunktionen eller på tlf. 5819 2200

1 + 14 =